20.04.2008 г., 20:34 ч.

Обичам те, мамо !!! 

  Поезия » Любовна
851 1 3

Стоя пред теб, сълзи блестят в очите,

сълзи от радост, че до мен си ти сега,

ти знаеш, колко много те обичам

и колко много те ценя.

 

Пораснах, вече съм голяма

и падам аз на колене,

прости ти всичките ми грешки,

прости на своето дете!

 

С прегръдка силна окови ме,

дори когато пак сгреша,

с майчината обич подкрепи ме,

дори да стигна дъното на гибелта!

 

Дори и утре вече да ни няма,

дори да си отидем от света,

не забравяй обичта ми колко е голяма.

ОБИЧАМ ТЕ, МАМО!!!

© Стефка Масалджийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??