23.01.2022 г., 13:02 ч.  

Обичам те, море 

  Поезия
1546 2 10

Тъй слънчево си, топло, лятно,

море – щастлива необятност

и стих с вълни в сърцето пишеш,

и морска свобода ще дишам,

и морска свобода ще пия,

че земна тиня да изтрия.

А изгрев в розов сок потича,

море как много те обичам

и няма да ти кажа сбогом,

живееш в мен, без теб не мога.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??