23.08.2007 г., 23:08 ч.

Обичам те неистово 

  Поезия
650 1 1
Колко грешки трябва да направя?
Колко изневери да забравя?
Колко мила с тебе да бъда?
Колко време да тъна в заблуда?

За тебе роб съм аз,
държиш ме под своята власт...
Твоите думи ме влудяват
и завинаги болезнен белег в сърцето оставят!

Защо винаги ти вярвам,
защо прощавам?
Защо винаги ме лъжеш,
защо става все както ти кажеш?

Любов за теб не съм,
дали кошмар съм или нежен сън?
Признай си, че нищо не е добре.
Светът за нас е черно кафе!

Няма бъдеще за мен,
вече няма смисъл моят ден...
Замина ме без милост...
Думите"Обичам те" не изрече от гордост!

Обвиняваш само мене ти сега...
Виновна казваш съм била...
Виновна за какво?
... Че те обичам неистово?

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма бъдеще за мен,
    вече няма смисъл моят ден...

    Колкото и да е трудно и тежко винаги има смисъл денят ти.Има смисъл заради теб и заради човека който някой ден ще срещнеш, който ше заслужава твоята любов.Има смисъл и заради това което можеш- да пишеш хубаво.Така че усмихни се!!!Поздрав!!!
Предложения
: ??:??