Обичаш я, а тя – прощава.
Прощава ти, за да я обичаш.
Обичаш я, когато се отдава.
Дали ти се отдава да обичаш?
Звъни ти, но е изморена.
Скучно ти е и мълчиш.
Обича те, а ти – търпиш.
Обичаш я така – ранена.
© Зорница Станчева Всички права запазени
Интересно ми беше да прочета!