Nov 8, 2013, 9:42 PM

Обичам те, обичаш ме? 

  Poetry » Love
836 0 5

Обичаш я, а тя – прощава.

Прощава ти, за да я обичаш.

Обичаш я, когато се отдава.

Дали ти се отдава да обичаш?

Звъни ти, но е изморена.

Скучно ти е и мълчиш.

Обича те, а ти – търпиш.

Обичаш я така – ранена. 

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??