3.05.2006 г., 21:58 ч.

Обичам те от толкова много време 

  Поезия
1362 1 0

Обичам те от толкова много време

Oбичам те, но ти за мен не си бреме

Аз вечно ше си  представям, че си с мен

в моя толкова самотен ден

И когато помисля си за теб,

Сълзи ще капят от очите-зная,

ще се надявам някой ден да ти призная

колко много те обичам,

колко много за тебе за тебе плаках

и колко дълго все тебе чаках..

Всяко момче с теб сравнявах

И се обеждавах,че няма

по-добър от теб,дори да зная,

че си безмилостен, повърхностен човек,

дори да знам, че сърцето ми разби,

че с лъжливи думи мен плени,

дори това да си припомням всеки час

дори тогава те обичам аз!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??