23.06.2019 г., 10:21 ч.

Обичам те повече... 

  Поезия » Любовна
749 1 3

Ме љубиш ли и ти, ...

(Каролина Гочева)

 

Летѝ!

Към мен летѝ!

 

Аз живея за теб!

Обичам те!

Обичам те повече от себе си!

 

Ти си моята малка песъчинка!

На моят бряг поспряла сутрин...

Ронлива...

Беззащитна!

Аз те пазя!

От вълните...

От морето на животът...

От всичко и от всички!

Обичам те!

Повече от себе си!

 

Летѝ!

Към мен летѝ!

Летѝ!

 

___________________

https://www.facebook.com/KarolinaGoce...

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??