20.12.2009 г., 18:35 ч.

Обичам теб 

  Поезия » Бели стихове
817 0 1

Обичам теб

Защото ти си

беден и

си сам

Защото те боли

и бориш се за

най-велико благо

Защото се предаваш

- разбира се, за малко -

защото любиш

губиш

отказваш радост

и изгаряш в срам

Защото ти не лъжеш

пред Бога плачеш

за неволния си грях

Обичам те

Ти всяко утро

даваш си обет

да бъдеш жив

каквото и да струва

(цената всеки ден расте)

Ставаш

светлината във очите ти

изгрява

Тръгваш и растеш

Обичам теб

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Белла,откога държиш монопола върху това какво е любов?Можеш ли да я разпознаеш,когато я видиш?А в поезията?
    Не се сърдя на мнения,когато се отнасят до поезията.Но декларации като твоята не е в тази графа.Приятен ден!
Предложения
: ??:??