27.04.2010 г., 15:26 ч.

Обичам в тишина 

  Поезия » Любовна
712 0 4



Хиляди думи във гърлото стискам - 
в стомаха чувствам трепет на крила,
че искам да ги кажа, но и искам
да те прегърна и да замълча.

Защото сякаш грях е гласно
роденото във споделена тишина
да се опитвам да изкажа ясно
с език безумно беден. Знай - това,

което ти сега без страх разкри,
което безусловно ми дари
с прошепнатите две слова,

аз връщам ти. Ръцете не вини,
че пишат, а устата не мълви,
защото аз обичам в тишина.


© Стефка Крушарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??