1.08.2007 г., 16:15 ч.

Обичам вече друг 

  Поезия
966 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

С какво заслужи
толкова да те обичам?
Красив си? Да, не
мога да го отрека.
Всяка за теб мечтае?
Вярно е, признавам,
макар и с недоволство.
Но все пак си един
обикновен женкар,
без капка срам!
Харесва ти всяка да имаш
и мен получи, нали?
Но от мен получи
не любов, а просто секс!
Получи не целувки от обич,
а от по детски невинно
любопитство!
Получи ги не за пръв,
но, повярваи ми,
за последен път!
Никога вече няма
да видиш голото ми
тяло на романтичното
присвяткване на свещите!
Запалени за поредната
ти богиня на нощта!
Какво ми даде ти?
Една дълбока рана
и хиляди сълзи,
които не могат да запълнят
раната от изгубеното ми сърце!
Търсиш ме отново, но е късно:
сега имам вече друг до себе си.
Моята рана започна да заздравява.
Сега е твой ред да страдаш,
да те измъчват мисли, дали той
ме прави по-щастлива.
Малката глупачка, която умираше
за теб, е вече едно щастливо
и обичано момиче. А ти си сам!!

© Камелчето Първановска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Много истина има тук!Но от мен получи
    не любов, а просто секс!
    Получи не целувки от обич,
    а от по детски невинно
    любопитство!
    Получи ги не за пръв,
    но, повярваи ми,
    за последен път!"-бинго!Само така трябва да се постъпва с големите красавци!
  • Хубаво е,че си го забравила и си продължила напред!
Предложения
: ??:??