10.10.2020 г., 8:53 ч.

Обичаш ли боклуци да ядеш? 

  Поезия » Хумористична, Пародии
356 0 0

Обичаш ли боклуци да ядеш

момче на днешната младеж?

Тогава моля, заповядай

в ресторанта мой отсядай

ооо, влизай и недей се притеснява

спокойствие душата обладава

Отпускай се, отваряй портмонето,

приказвай дръзко и превзето

 Аз гледам те с усмивка мазна

тъка подмазващо заразна

паричките ти всички ще измъкна

дълбоко в джоба ти ще бръкна

приветливо те гледам и намигам

 когато с буламачите пристигам

Храни се моя рожбо мила,

храни се яко с всичка сила

усещам как ти се повдигна

от гадост всичко в тебе се надига

но въпреки това не спирай

похапвай и не се нервирай

наздраве със следващата чашка

фалшивото уиски със шамарче пляска

поръчено е вече следващото питие

докарано веднага с някакво мезе

което е с неясно съдръжание

стомах избухнал и страдание

това изисква екстра нещо да дадеш

щом искаш читав да се прибереш

банкнотите вади сега веднага

 защото инак чака те тояга

Останал вече без пари

ти заведението мое оскверни

затуй глупак наивен със ритник

изхвърлен си в следващия миг

 въргаляй се , дреми по тротоара

в студена нощ издишвай пара

накрая някак си въшебно освежен

 започваш следващия божи ден

 младеж усмихнат и без ориентация

не помниш вчерашната излагация

щом имаш пак в джоба си пари сега

отворена за теб е ресторанската врата

и пак започва тази вечер панаира

боклук изящен се на масата сервира

във ресторанта, евтин, миризлив

 но важно е младеж, да си щастлив

© Клажер от Килиджевци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??