17.03.2005 г., 0:14 ч.

Обичаш ли ме? 

  Поезия
1154 0 3

Чувствам се така объркан
и далече от реалноста.
Чувствам, че ще се побъркам
и, че вечно нещо бъркам,
и безгрешен пак греша.

И не зная що ме мъчи,
нито болката каква е?
Само чувство в мене тъжно
ме преследва неотлъчно,
въпреки, че те желая...

Обичам те, ще ти го кажа,
но дали ще трепнеш ти
мъката си щом разкажа?
Ще ме разбереш ли даже
и дали ще ми простиш?

Че обичам те до болка,
а не спирам да тъжа,
да те разбера не мога,
но не ще отроня сбогом...
Ти си моята душа!

Пулсът в моето сърце
и кръвта в мойте вени,
усмивката на моето лице,
топлината в моите ръце
и мечтите мои споделени...

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??