7.04.2008 г., 16:28 ч.

Обичаш ли ме, тръгвай... 

  Поезия » Любовна
1500 0 26
Безстрашно ти подавам днес ръка
( страхливците - тях кучета ги яли ),
обичаш ли ме, тръгвай с мен сега,
че утре някой друг ще ме разпали.

Не се обръщай вечно настрани -
душата е свободна. Тя е птица!
Понякога в сърцето ти гори
пожар дори от малката искрица!

Стига предразсъдъци и думи -
праведните нека ни оплюват!
Тече необуздана страст в кръвта ми -
окови в любовта не съществуват.

Не свеждай вече поглед мълчалив!
Нима живеем няколко живота?...
Аз искам в този ти да си щастлив.
Идваш ли?
                Не чакам дълго...
                                          Може би минута!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??