Стига вече целувки фалшиви...
Стига лъжи, за добро сътворени.
Стига,Народа загива...Защо, бе?!
Сорос пристига, тъмно...студено.
Играта е на Руска рулетка...
но не те са врага, ехо,събудете се хора.
Боже, дай ни очи, душа и любов.
Пари, гангрена ,загива мойта Страна.
Съдби оковани от неразумни мечти,
мечти за лесни пари...за власт!?
Но надали лошите ще ви я дадат.
Сбогом, Родино...обична моя!
© Ангел Всички права запазени