18.12.2007 г., 19:47 ч.

Обичта 

  Поезия » Любовна
1154 0 6

Обичта е вдъхновяваща красота,

царица е тя в тоз свят чудесен,

велика песен...

Възпявана с векове,

изричана сред поколения наред...

Обичта е сила наша...

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??