10.07.2009 г., 17:53 ч.

Обичта е птица 

  Поезия » Любовна
1109 0 8

Мечтаехме да бъдем птици

и да се реем във безкрая,

рисувах в топлите зеници

стаена нежност и омая.


 

Рисувах те с цвета на лято

със нежни пръсти от лъчи,

небето слизаше разлято

в усмихнатите ни очи.


 

И бризът носеше магия,

пропила в нашите души,

и въздухът, от който пиех

изпълваше ни със мечти.


 

И като птица полетяла,

при теб се връщам всеки път,

със теб и твойта обич бяла

тъй чудно цветен е светът.

 

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??