24.03.2009 г., 17:19 ч.

Обичта ми 

  Поезия
661 0 9

Още много звезди под небето
ме очакват да ги преоткрия
и най-нежната песен в сърцето
да изпиша със своето име.
Още много мелодии звучни
ще ми шепнат любовни камбани,
с пеперудени галещи пръсти
ще рисува нощта обичта ми.
Ще е нежна и пак ще е бяла,
та дори и след дългия полет,
във гнездо от любов закъсняла
цветове ще разлисти за пролет.
С още много луни ще лудеят
и посоките - вятърни мелници.
А когато ме няма, след мене
обичта ми ще свети в искрици.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??