11.01.2011 г., 22:16 ч.

Обикнах те като дете 

  Поезия » Любовна
761 0 6

Понякога се връщам в спомените си при теб,

понякога за малко се разплаквам.

Обикнах те като невръстно мъничко дете,

което сгушва се в прегръдките ми плахо.

 

Заспиваше в ръцете ми така красиво,

а аз те гледах дълго, знаех, че сънуваш мен

и често случваше се да те милвам

и бдя над теб в покоя сътворен.

 

Превърнах те във личен празник, даже в песен,

разкрих ти нови необятни светове,

но моят път навярно се оказа грешен,

не те обикнах като мъж, обикнах те като дете.

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??