1.08.2007 г., 18:11 ч.

Обикни ме завинаги 

  Поезия
862 0 2

Обикни ме завинаги



"Не сега. После. Може би утре."

Защо, защо отлагаш? Сега или никога!

Нима този ден не е хубав. Нима този миг не е безценен.

"Сега не мога. Зает съм. Друг път."

Защо? Нима не можеш да ме обичаш сега?

Бързаш! Закъде? Знаеш ли къде отиваш?

Без любовта ми ще загинеш.

Нима любовта не е красива. Нима любовта ни не е свята.

Сега или никога!

На живот или смърт!

Ако сега не оцениш живота и утре няма да го направиш!

Ако сега не можеш да ме обичаш и утре няма да ме обичаш!

Поспри! Погледни небето. Огледай се наоколо.

Виж колко е красиво!

Наслади се на този миг.

И ме обикни завинаги!

© Стела Мънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Миличка мисля, че някои мъже трудно казват "Обичам те", за тях това е плашещо, но търпението е злато!Един ден сам ще дойде и ще каже "Обичам те, мила" стига да не е много късно !!!
  • Но не насила, нали
    Поздрав!
Предложения
: ??:??