Обикни ме завинаги
"Не сега. После. Може би утре."
Защо, защо отлагаш? Сега или никога!
Нима този ден не е хубав. Нима този миг не е безценен.
"Сега не мога. Зает съм. Друг път."
Защо? Нима не можеш да ме обичаш сега?
Бързаш! Закъде? Знаеш ли къде отиваш?
Без любовта ми ще загинеш.
Нима любовта не е красива. Нима любовта ни не е свята.
Сега или никога!
На живот или смърт!
Ако сега не оцениш живота и утре няма да го направиш!
Ако сега не можеш да ме обичаш и утре няма да ме обичаш!
Поспри! Погледни небето. Огледай се наоколо.
Виж колко е красиво!
Наслади се на този миг.
И ме обикни завинаги!
© Стела Мънчева All rights reserved.