25.12.2008 г., 9:56 ч.

Обикновен ден 

  Поезия » Друга
477 0 5

Един обикновен ден -

всичко нормално лети..

Едни обикновени дихания -

всяко на различни страни...

Съвсем обикновено всичко -

някой отнякъде гледа...

А моят поглед е празен -

гледам, за да оцелея...

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??