Dec 25, 2008, 9:56 AM

Обикновен ден 

  Poetry » Other
508 0 5

Един обикновен ден -

всичко нормално лети..

Едни обикновени дихания -

всяко на различни страни...

Съвсем обикновено всичко -

някой отнякъде гледа...

А моят поглед е празен -

гледам, за да оцелея...

© Дива Самодива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??