Болница. Родилка. Тъмнина.
Доктори. Престилки. Светлина!
Силен трепет. Въздух – кислород.
Радост. Щастие. Желан Живот!
Плач. Игри. Забава. Плач. Растеж.
Лято. Зима. Жега. Студ и скреж.
Учене. Уроци. Мъки страшни.
Страх. Родителски. Безброй домашни.
Изпити. Матури. После край.
Диплома и бал, и просто Рай!
Сметки, работа и безпаричие.
Сватба. Щастие. Деца. Приличие.
Драми. Врява. Спорове. Скандали.
Брак. Семейство. Радости. Провали.
Скука и досада. Изневери.
Скръб. Раздяла. Глупави химери.
Нищета. Безсмислени години.
Тежка болест. На легло! Роднини.
Смърт. Носилка. Скръбен, бавен ход.
Смешен край! Обикновен живот!
Мъка кратка. После сетно сбогом.
Дрямка сладка. Пръст отгоре много!...
© Раммадан Л.К. Всички права запазени