Oct 28, 2016, 7:56 AM  

Обикновен живот 

  Poetry » Phylosophy
557 1 2

ОБИКНОВЕН ЖИВОТ

 

Болница. Родилка. Тъмнина.

Доктори. Престилки. Светлина!

Силен трепет. Въздух – кислород.

Радост. Щастие. Желан Живот!

 

Плач. Игри. Забава. Плач. Растеж.

Лято. Зима. Жега. Студ и скреж.

 

Учене. Уроци. Мъки страшни.

Страх. Родителски. Безброй домашни.

Изпити. Матури. После край.

Диплома и бал, и просто Рай!

 

Сметки, работа и безпаричие.

Сватба. Щастие. Деца. Приличие.

Драми. Врява. Спорове. Скандали.

Брак. Семейство. Радости. Провали.

 

Скука и досада. Изневери.

Скръб. Раздяла. Глупави химери.

 

Нищета. Безсмислени години.

Тежка болест. На легло! Роднини.

 

Смърт. Носилка. Скръбен, бавен ход.

Смешен край! Обикновен живот!

Мъка кратка. После сетно сбогом.

Дрямка сладка. Пръст отгоре много!...

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??