13.07.2011 г., 22:43 ч.

Обикновени рисунки - 12. Танц. 

  Поезия
500 0 4

Представям ви поредната -12-та рисунка. Тя е на вече познатия ви Андре Коон.
Е, има и нещичко от мен...
Б.

 

 

Когато

танцуваш…

Пороят

връхлита,

когато танцуваш,

Мария…

Ти си птица…

Птица в

Простора.

А той…

Той отнася

всичко,

без думи…

Стихия!

А ти флиртуваш…

С музиката.

С него.

А после…

После пак си спомням,

че сме хора…

 

Б. Калинов

11.07.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??