13.12.2011 г., 23:52 ч.

Обикновени рисунки-32. Над Родопа. 

  Поезия » Пейзажна
1980 0 6

 

Обикновена рисунка номер 32. За прекрасната Родопа планина е...И за един спомен-също!
Б.




Ефирът буден е…

Трепти със всеки удар

на Сърцето,

което сякаш пее…

То обича!

Родопа – Вечната,

разляла е под мен

един зелен Простор,

който на прекрасното Небе прилича…

Оставам с вятърни криле

над Нея!

 

Б.Калинов

12.12.2011г

Пловдив

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??