17.01.2013 г., 18:22 ч.  

Облаци 

  Поезия
539 0 1

Бродирай ми сърце от облаци

по самотата, дето изтъка преди.

 

Бродирай ми сърце от облаци -

така дали ще знае да лети...

© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??