23.08.2008 г., 21:27 ч.

Обладай ме 

  Поезия » Еротична
3600 0 25
Обладай ме! Тук и сега,
под самото небе, под звездите.
Върху прясно косена трева
ще разстеля за тебе косите.
Обладай ме, тук и сега -
да запомним това пълнолуние!
Погали ме със топла ръка,
провокирай във мене безумие.
Притисни ме до своята гръд -
да усетя как бие сърцето,
докосни нежно моята плът,
със целувки покрий ми лицето.
Обладай ме, тук и сега,
ще те галя с ръцете изгарящи.
Докосни първо мойта душа
с думи страстни и изпепеляващи.
Обладай ме, тук и сега -
тая нощ и след мен запомни,
как си любил любяща жена -
на трева под небе и звезди.
Обладай ме, тук и сега -
тоя спомен в душата пази.
Как си любил оная звезда,
дето ярко в небето блести.
Обладай ме! Тук и сега...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??