5.08.2022 г., 9:46 ч.

Облечена в Луна.. и грях 

  Поезия » Еротична
772 1 9

 

Желая те, о, колко те желая, 

такава, истинска, каквато си!

Да бъдеш тук, във мойта стая, 

а не единствено във моите мечти... 

 

И голотата ти облечена в Луна

(нахлула палаво незнайно как при нас)

аз цялата с целувките си да я украся,

с целувките... и цялата си страст... 

 

Да галя, да целувам, да те имам, 

тъй както неведнъж било е - с плам!

И устни в устни вишневи да впивам, 

да вливам бурите си в твоя ураган!

 

Желая те, о, колко те желая!

Сънувам нощем нежния ти смях. 

Мечтая те, о, колко те мечтая, 

облечена единствено... в Луна и грях... 

 

13.04.2020.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??