1.09.2023 г., 17:57 ч.

Обновление-по Петър Дънов 

  Поезия » Философска
177 0 3

Трябва да дойдат бури във вас

да разгонят мъглите

Ще се измъчвате весден и час

ще страдате всите

Във равносметки жестоки и изводи крайни

се лута духът

Пътят е тежък и сякаш безкраен

Устоявай напук!

Но пак след бурята иде зора

и започва нов ден

С ново съзнание и чиста душа

ще си благословен

 

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??