8.03.2009 г., 17:11 ч.

Обожавам те... 

  Поезия » Любовна
3864 1 1

И Слънцето, и Земята, и Океана за мен си ти!

Искам те до полуда, разбери!

Какво за мен е света, ако теб те няма?!

Дори камъчетата от пътя ни ще заплачат, разбирайки,

че самотна ще остана...!

Чуй сърцето ми как прошепва ти в нощната тишина:

 - "Обичам те! Ти си Любовта!"

Прегърни ме, целуни ме...

В прегръдките ти сякаш погалена съм

от слънчевата светлина...

От целувките ти разбрала съм, че

нивга лъжи не би изкрекъл ти...

Прегърни ме! Прегърни ме!

До мен завинаги остани!

От сърцето ми бликат радостни сълзи!

Как да ги спра,

скъпи, как?

Думи силни изрече ми и

щастлива съм сега с моята приятелка -

Любовта!

В леглото стоя, звездите, наслаждавайки ми се,

изричат своите небесни слова:

 - "Ти царица си на онова малко,

изпълнено с обич и красота, щастливо сърчице,

носещо го единствено твоето момче!!!"

© Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е! Накара ме да се усмихна! От мен имаш 6+!!!
Предложения
: ??:??