21.10.2008 г., 10:02 ч.

Образ от минало 

  Поезия » Любовна
786 0 2

Лист отронен,

сълза в очите,

душа разголена,

слана в косите...

Кратка въздишка,

влак отминаващ,

скъсана нишка,

спомени парещи...

Образ от минало,

нощни терзания,

думи застинали,

миг изпитание...

Образ застинал,

с рози в косите,

снимка от минало,

сълзи в очите...

© Бояна Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??