Аромат от бели цветове
вятърът за мен ще донесе
и ще се разтвори в светлината
образът желан на красотата.
Ще изчезнат бури и мъгли,
слънцето с любов ще украси
твоят път към мен и любовта ми –
хиляди мечти така желани.
Ще забравя болка и тъга,
цветен и красив ще е деня,
ще живее вечно във сърцето
синьото вълшебство на небето.
Аромат от бели цветове
вятърът за мен ще донесе
и ще се разтвори в светлината
образът желан на красотата.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени