May 3, 2022, 9:09 AM

Образът желан 

  Poetry » Love
370 0 2

   

    Образът желан

 

Аромат от бели цветове

вятърът за мен ще донесе

и ще се разтвори в светлината

образът желан на красотата.

 

Ще изчезнат бури и мъгли,

слънцето с любов ще украси

твоят път към мен и любовта ми –

хиляди мечти така желани.

 

Ще забравя болка и тъга,

цветен и красив ще е деня,

ще живее вечно във сърцето

синьото вълшебство на небето.

 

Аромат от бели цветове

вятърът за мен ще донесе

и ще се разтвори в светлината

образът желан на красотата.

 

                  Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??