19.12.2015 г., 19:31 ч.

Обречен кръг 

  Поезия » Любовна
388 0 0

Искам те но немога да те имам

            Имам те но не искам да те губя

Губя те но не мога да те върна

            Върнах се на "искам те"...

Но теб вече те няма

© Радослав Асев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??