19 дек. 2015 г., 19:31

Обречен кръг 

  Поэзия » Любовная
389 0 0

Искам те но немога да те имам

            Имам те но не искам да те губя

Губя те но не мога да те върна

            Върнах се на "искам те"...

Но теб вече те няма

© Радослав Асев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??