Обречена любов...
аз искам отново да повярвам в тебе!
Подай ръка, не прихвай в тъжен плач.
По кожата ми ти следите ще намериш
... следите от сълзите на палач.
Откъснах те, премахнах ти главата,
сърцето ти в ръцете си държах.
Ругах, със теб изцапах ти душата
и с мръсен танц в краката ти лежах.
Обречена любов, аз моля те, прости ми,
душата ми наивна недей да съдиш ти.
Аз пак с любов сърцето ще зашия,
ще викна слънцето в душата да блести!
© Диан Гочев Всички права запазени