Apr 15, 2010, 7:25 AM

Обречена любов 

  Poetry
1101 0 3

Обречена любов...

аз искам отново да повярвам в тебе!

Подай ръка, не прихвай в тъжен плач.

По кожата ми ти следите ще намериш

... следите от сълзите на палач.

 

Откъснах те, премахнах ти главата,

сърцето ти в ръцете си държах.

Ругах, със теб изцапах ти душата

и с мръсен танц в краката ти лежах.

 

Обречена любов, аз моля те, прости ми,

душата ми наивна недей да съдиш ти.

Аз пак с любов сърцето ще зашия,

ще викна слънцето в душата да блести!

 

 

© Диан Гочев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??