24.01.2021 г., 19:23 ч.

Обречена любов 

  Поезия » Любовна
195 1 2

Обречена любов

 

Когато тръгна си от този свят

за мен едва ли някой ще тъжи?

Дали ще бъда стар или пък млад

това Съдбата само ще реши!

 

За времето което изживях

аз нищо в себе си не промених!

Дори и да се влюбя не успях!

Но обичта с пари не замених!

 

Обичах страстно, лудо, от сърце!

До болка аз обичах със душата!

Но любовта от мене те отне

когато ти си тръгна в тъмнината!

 

Аз помня тази нощ, и ме боли!

Едва ли някога ще я забравя?

Плаках, плаках с истински сълзи,

ала не можех нищо да направя!

 

Сега ще съм във по-добрия свят.

Ти не плачи! Постой със свещ в ръката!

В една пътека двама щом вървят,

пред тях безсилна е дори съдбата!

 

 

23.01.2021 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??