8.03.2010 г., 22:04 ч.

Обреченост 

  Поезия » Философска
665 0 3

Зора и прашен, стръмен път.
Камък и плешиви урви..
Душите тук познато мрат.
Дори във мрака да са първи…

Склон. Сипей. И загнезден прах
под нокти изранени, кални…
Пръст, мъст и още -  страх…
и слънце пасторално …

Във сенки, спотаено-бавни…

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??