16.12.2015 г., 7:45 ч.  

Обречи ме 

  Поезия » Любовна
783 0 2

 

Тази вечер съм дъхава,
теменужено рошава,
запъхтяна
от лутане,
пеперудено хубава...
Погали ме горещо...
нарисувай светулки
във мрака...
запали ми усмивка -
прошепни,
колко много
ме чака…
Подари ми целувка -
пожелай ме
с живот
и онази
милувка,
възродила
в нас Бог.
После…
нежно
люби ме -
да ухая на теб…
Напечатай ме в рими…
Намажи ме със мед,
Обречи ме … любими -

донеси ми … късмет!

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Love just knows Love...
  • Теменужки, пеперуди, светулки и мед... една добра комбинация.
Предложения
: ??:??