28.11.2006 г., 12:11 ч.

Обсаден 

  Поезия
640 0 13

На твоя поглед няма да се вържа.
Диана в теб неистово крещи.
Аз - в ролята на дивеча осъден.
Капаните заложила си ти.

Очи-стрели пробиват мойта броня.
Опитвам да изглеждам неглиже.
Като скала съм, ти като прибой.
Ще се пропукам (знаеш) някой ден.

Наясно си. Усмихваш се тактично.
Троянски кон е виното студено.
Уж пиеш за любов (хипотетично),
но аз разбирам - иде реч за мен.

Обсадила си ме, като егеец Илион.
Леглото ти - декрет ултимативен.
О, Господи! Пред мене е Горгона,
а аз съм мъж... И при това наивен.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??