20.10.2009 г., 10:24 ч.

Обсебена 

  Поезия
647 0 2

Шест часа, будилникът отново ме събужда,

Още спяща, започвам да те мисля.

Къде си, дали отново не си в ласка чужда,

Обичан... Спирам, водата ме опръска.

Ластик търся, фибичка или шнола,

Ала пак разсейвам се.

Дали отново не си с някоя... гола,

Че си влюбен, съмнявам се.

Евелина_

 

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??