1.09.2024 г., 6:50 ч.

Общност 

  Поезия
32 0 0

     О Б Щ Н О С Т

 

"На този свят най-сложното

е,изразяването ти да е просто",

с перспективи за реални възможности

вместо стени да се изграждат мостове.

 

Винаги се стремя,да не отнемам

с кофти идеи чуждото време,

но знам,че ако не споделяме,

няма как да успеем.

 

23.08.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??