О Б Щ Н О С Т
"На този свят най-сложното
е,изразяването ти да е просто",
с перспективи за реални възможности
вместо стени да се изграждат мостове.
Винаги се стремя,да не отнемам
с кофти идеи чуждото време,
но знам,че ако не споделяме,
няма как да успеем.
23.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados