15.09.2019 г., 1:05 ч.

Обяснение 

  Поезия » Любовна
1152 1 0

Глава склонила си на мойто рамо

красива, уморена и добра.

А аз се моля Богу, нека само

да не свършва никога нощта!

 

Нежна, крехка, тиха, уязвима

ти си най-прекрасната жена!

Искам! Много искам да те имам!

С мен да си до края на света!

 

Доста други преди тебе имах,

но не мога с теб да ги сравня!

Много давах, но и много взимах!

Жалко! Все грешал съм до сега!

 

Все избирах грешната и страдах!

Губех до сега във любовта.

Теб намерих – като роза млада

за първи път цъфтяща в пролетта!

 

Обичам те със страст до изнемога!

Обичам да си винаги до мен!

Без теб дори минутата е много!

Без тебе ад е всяка нощ и ден!

 

14.09.2019г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??