30.11.2016 г., 12:33 ч.

Обяснение в любов 

  Поезия » Любовна
647 1 3

Обичам те пролетта,

защото си мил.

Обичам те лятото,

защото си забавен.

Обичам те есента,

защото си тъжен.

Обичам те зимата,

защото си лош.

Обичам те всеки сезон,

защото си ТИ.

© Ива Всички права запазени

Любовта ще спаси света.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??