30 нояб. 2016 г., 12:33

Обяснение в любов 

  Поэзия » Любовная
651 1 3

Обичам те пролетта,

защото си мил.

Обичам те лятото,

защото си забавен.

Обичам те есента,

защото си тъжен.

Обичам те зимата,

защото си лош.

Обичам те всеки сезон,

защото си ТИ.

© Ива Все права защищены

Любовта ще спаси света.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??