14.12.2018 г., 14:42 ч.

Обяснение в любов 

  Поезия » Любовна
275 1 1

 

Без милост, без емпатия,

същински психопат,

ще те измъчвам,

ще мълча като скала.

От думите ти

по-горещи от горяща лава

ще се разпадна

като блокче шоколад.

Напразно, упорито

същински горд каналия

пасуваш тялом,

с поглед ме следиш

кога е точно точката ми на кипене.

Ако случайно оцелея,

да се предадеш.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Христина,каква е тази безпощадна любов?!😃
    Хубави сравнения, неочаквани метафори!
Предложения
: ??:??