Продавам старата коза,
че вимето й хич го няма.
Но много рунтава е тя,
затопля здраво под юргана.
И две кокошки и петел,
че двете нищичко не снасят.
Петелът - знайте е дебел.
Изхранва хора - цяла маса.
Продавам дъртата свиня,
но пригответе й килийка,
че отвори ли такава ти уста
(____________________________)
си хапва всичко, няма спирка.
Ето номера ми тук:
На мене вий се обадете,
че направо станах луд.
Над мене, хора, се смилете.
Цена: За цената - ще реша.
Няма много да ви струва.
Доставка: Ще ви дойда на крака,
може даже да доплувам.
© Виолета Всички права запазени